Fasiliteter

På brakka har vi det meste av fasiliteter en hobbyhacker kan ha bruk for, blant annet: Elektronikkverksted, 3d-printing, bryggeri, snekkerverksted, legorom, pcverksted, tekjøkken, kursrom, stuekrok og så klart oppbevaringsplass for dine prosjekter.

Verksteder

  • Vi har et godt utstyrt verksted i første etasje tilrettelagt for det meste av prosjektarbeid du kan komme på, rommet har romslige pulter, måleutstyr som oscilloskop, logisk analysator osv,  et velutstyrt verktøyskap og «butikk» med diverse elektronikk du kan kjøpe til en billig penge.
  • Et lite snekkerverksted for trearbeid med drill, boremaskin og utstyr for å kappe opp materialer.
  • Loddeverksted med reflow-ovn for lodding av overflatemonterte komponenter, en god loddebolt med mer.

Kursrom

  • Å lære og å dele kunnskap er viktig for oss derfor har vi et lite kursrom med plass til 8-10 personer med whiteboard og projektor.Ønsker du å bruke rommet til kurs eller workshops?  Ta kontakt!

3D-printing

3d-printing er enkelt og greit veldig kult, og ikke minst praktisk! Her kan du benytte deg av en av våre makerbots til å få ut en prototyp på ganske kort tid.*

Bryggerom

Hvilke «geeks» liker vel ikke godt øl? Det har vi også tatt høyde for med et eget rom fyllt med ølbryggeutstyr. Her kan hobbybryggere sette seg en batch med øl uten å okkupere kjøkkenet hjemme, til kjæresten eller hybelkameratenes forargelse.

Annet

Vi har trådløst nettverk på huset og de fleste rom som for øyeblikket er utenfor rekkevidde har kablet tilkobling om det er behov.

Vi har en stue hvor man kan sosialisere, se på film, høre på musikk eller bare slappe av mellom arbeidsøktene.

Tekjøkken med kjøleskap og mulighet for å kjøpe pizza, brus og annen enkel bevertning fins det også på huset, mat trenger jo alle!

*3d printing og bruk av rekvisitta er gratis for medlemmer, ikke-medlemmer oppfordres til å donere en liten sum for bruk og vedlikehold av utstyr.

Publisert i Uncategorized